Tânăr din Târgoviște, prins drogat la volan! Se plimba cu mașina pe străzile orașului

Foto: Arhivă
Publicitate

Numărul șoferilor drogați depistați la volan de polițiști pe raza orașului Târgoviște a crescut simțitor în ultimul an. În urma testelor efectuate, reiese că cei mai mulți dintre ei nu au consumat doar un singur tip de substanțe psihoactive, ci mai multe.

Miercuri, un tânăr de 29 de ani, a fost prins de oamenii legii drogat, rulând pe străzile municipiului Târgoviște. Polițiștii au întocmit pe numele acestuia un dosar penal și efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal.

„La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 17:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din localitate.

Polițiștii i-au solicitat bărbatului să fie testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând un rezultat negativ.

Totodată, conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a prezentat un rezultat preliminar pozitiv în ceea ce privește consumul unor substanțe psihoactive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!