Tânăr din Pucioasa, arestat preventiv după ce a bătut un bărbat, a amenințat un alt tânăr și a distrus două aparate de jocuri de noroc

Publicitate

Un tânăr din Pucioasa, de 22 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a bătut un bărbat, a amenințat un alt tânăr și a distrus două aparate de jocuri de noroc. Inițial, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi, vineri, 22 martie, magistrații au emis pe numele acestuia un mandat de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, șantaj, influențarea declarațiilor și amenințare.

„La data de 21 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de un tânăr de 22 de ani, din oraș, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Din investigațiile efectuate, polițiștii au constatat că, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., în jurul orei 02.30, tânărul, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Republicii, în Pucioasa, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un alt bărbat, de 29 de ani, din localitate.

Totodată, bănuitul, în cursul anului 2023, prin efectuarea unor acte de presiune psihică și de amenințare, i-ar fi solicitat unui alt tânăr 12.500 de lei, sub pretextul achitării unui împrumut.

De asemenea, acesta i-ar fi solicitat victimei să își retragă și plângerea depusă împotriva sa.

În plus, bănuitul ar fi provocat distrugeri la două aparate de jocuri de noroc din două săli din orașul Pucioasa.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!