Tânăr din Drobeta Turnu-Severin, reținut de polițiștii dâmbovițeni. A dat “țeapă” de 10 000 de lei cu abonamente de telefonie

Publicitate

Un bărbat de 26 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost reținut de polițiștii de polițiștii dâmbovițeni, după ce acesta ar fi bănuit de săvârșirea infracțiunii de fals de instrumente oficiale și înșelăciune.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

“La data de 23 septembrie a. c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 26 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de falsificare de instrumente oficiale, fals în înscrisuri sub semnătura privată și înșelăciune, fapte prevăzute de art. 317, art. 322 și art. 244 din Codul Penal.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii  aprilie 2019, bărbatul ar fi efectuat în numele unei societăți comerciale mai multe contracte de abonament de telefonie, fără acordul administratorului societății, prejudiciul fiind estimat la peste 10 000 de lei.

Cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!