Tânăr din Dragomirești, anchetat de polițiști după ce a furat un moped și a condus fără permis

Publicitate

Un tânăr Dragomirești este anchetat de polițiști după ce a furat un moped din curtea unei locuințe din localitate. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, adolescentul s-a plimbat cu acesta prin comună, deși nu poseda permis de conducere.

“La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dragomirești au oprit în trafic pentru control un moped condus de un bărbat din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma efectuării unor cercetări, polițiștii au stabilit că mopedul fusese sustras dintr-o gospodărie din localitate, iar în cursul lunii ianuarie, bărbatul ar mai fi sustras și alte bunuri.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!