Tânăr din Dâmbovița, reținut pentru viol! Victima, o adolescentă de 16 ani

foto arhivă
Publicitate

Un tânăr din Dâmbovița a fost reținut pentru viol, fiind acuzat că a violat o adolescentă de 16 ani. Luni, 19 februarie, acesta ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a fetei și ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

Astăzi, 23 februarie, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, pentru administrarea probatoriului și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, în vederea dispunerii măsurilor prevăzute de lege.

„La data de 22 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, un bărbat, în vârstă de 22 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de viol.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 19 februarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Târgoviște, bănuitul ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a unei minore de 16 ani și ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!