Tânăr din Dâmbovița reținut pentru furt calificat

Publicitate

Un tânăr de 19 ani a fost reținut, joi, de polițiștii din Moreni, sub acuzația de furt calificat. Acesta a fost acuzat că în noaptea de marți spre miercuri ar fi pătruns fără drept în două locuințe din comuna Dărmănești și ar fi sustras mai multe bunuri.

„La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cel în cauză va fi prezentat, pe parcursul zilei, Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

În sarcina tânărului s-a reținut că, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, a.c., ar fi pătruns fără drept în două locuințe de pe raza localității Dărmănești și ar fi sustras mai multe bunuri (aparat sudură, flex, drujbă, boxă, televizor, obiecte de vestimentație, truse chei, prelungitoare, set tacâmuri).

În cauză, sunt cercetate și alte două persoane, minore.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale și a dispunerii măsurilor prevăzute de legislația în vigoare”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!