Tânăr din Dâmbovița, reținut după ce a furat 80 de litri de combustibil din rezervorul unui autovehicul

Publicitate

Un tânăr din Perșinari, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut, miercuri, de polițiști pentru furt calificat. Acesta este bănuit că în perioada 19-21 februarie ar fi sustras 80 de litri de combustibil din rezervorul unui autovehicul, după ce ar fi pătruns în curtea unei locuințe din Siliștea, prin escaladarea unui gard.

“La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr de 21 de ani, din Perșinari, bănuit de comiterea a două acte materiale de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 19-21 februarie a.c., s-ar fi deplasat în localitatea Siliștea, unde, prin escaladarea unui gard, ar fi pătruns în curtea unei locuințe și ar fi sustras din rezervorul unui autovehicul aproximativ 80 de litri de combustibil.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând, ca pe parcursul acestei zile (nr. joi), să se propună dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!