Tânăr din Dâmbovița, reținut după ce a distrus panoul de siguranțe al unui releu

Foto arhivă
Publicitate

Un tânăr din satul Siliștea, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut de polițiști, marți, pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Acesta, în timp ce se afla pe raza localității Pietroșița, luni, 12 iunie, a distrus panoul de siguranțe al unui releu ce aparține unei societăți comerciale care desfășoară activități de telecomunicații prin rețele fără cablu.

Prejudiciul creat este estimat la 700 de euro.

Astăzi, 14 iunie, cel în cauză urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“La data de 13 iunie, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de un bărbat de 33 de ani, din satul Siliștea, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

În cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!