Tânăr din Dâmbovița, mort în Italia. Familia are nevoie de sprijin financiar pentru repatriere. Apelul făcut de primarul comunei Vișinești

Publicitate

O familie din comuna Vișinești, județul Dâmbovița, trece prin momente cumplite în aceste zile. Aceasta are nevoie de sprijin pentru a-și repatria băiatul din Italia, care și-a pierdut viața, după ce a căzut de la balconul unui apartament.

Împrejurările morții tânărului sunt încă învăluite în mister. Cum părinții acestuia nu au posibilități financiare prea bune, primarul comunei Vișinești, Nicolae Stoica, a lansat pe Facebook un apel umanitar în sprijinul familiei sărmane, pentru a-l aduce acasă pe cel care a fost Cătălin Stanciu, pentru cunoscuți și prieteni Bibicu.

“Dragi prieteni, vin în fața dumneavoastră cu rugămintea de a ajuta să-l aducem acasă pe Stanciu Cătălin  (Bibicu). Din păcate această poveste este reală! De când am aflat că a murit, m-am rugat la Bunul Dumnezeu să nu fie adevărat, mai ales că eu îl cunosc personal. Am rugămintea la dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să dea o mână de ajutor familiei pentru a-l aduce acasă.

Ajuns în Italia, a ales să lucreze cinstit alături de alți tineri dar și sa facă mult bine celor din jur. Nimic nu prevestea ce urma să se întâmple. Când totul părea perfect și începea să se bucure de roadele muncii sale, din împrejurări necunoscute Bibi a căzut de la balconul clădirii în care locuia.

Prietenii, colegii si comunitatea din Italia s-au mobilizat și au inițiat o campanie de strângere fonduri pentru a-l putea repatria și inmormanta creștinește în România.

Cu inimile rapuse de durere mama și fratele lui mi-au spus “măcar sa fie înmormântat lângă tatal lui”.

Haideți să nu rămânem indiferenți. Vă mulțumesc!”, sună apelul lansat pe Facebook de edilul comunei Vișinești.

Donațiile se fac la sediul Primăriei Vișinești sau în conturile de mai jos:

RO61 BREL 0005 5095 0472 0100 CONT LEI

LT53 3250 0114 8828 9369 CONT EURO

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!