Tânăr din Dâmbovița, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Foto: Arhivă
Publicitate

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Iedera, a fost depistat la volan, miercuri, sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost oprit pe drumul județean 710A pentru un control, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

Tânărul a fost  condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele tânărului pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Moreni au oprit pentru control, pe raza localității Iedera, pe drumul județean 710A, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, au transmis polițiștii dâmbovițeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!