Tânăr de pe Valea Dâmboviței, atacat cu un cuțit de fostul concubin al prietenei sale. Atacatorul a fost arestat preventiv

Publicitate

Momente groaznice întâmpinate, duminică seara, de un tânăr din comuna Tătărani, dar și de prietena acestuia! Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost bătută de fostul iubit. Mai mult de atât, bărbatul de 43 de ani, din Târgoviște, i-ar fi luat femeii telefonul, iar apoi s-a deplasat împreună cu aceasta la domiciliul tânărului de pe Valea Dâmboviței.

Ajuns acolo, fostul concubin al femeii, l-a lovit și l-a atacat cu cuțitul pe tânărul de 30 de ani, din cauza relației dintre femeie și acesta. Tânărul a fost rănit în zona mâinii de către târgovișteanul furios. Văzând toate cele întâmplate, mama tânărului de 30 de ani a chemat Poliția la fața locului.

La scurt timp după scandal, bărbatul agresor din Târgoviște a fost reținut de polițiști, în trafic, pentru 24 de orei, după care, magistrații au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile de cercetare penală continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate.

„În cursul serii de 3 martie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 62 de ani, din comuna Tătărani, cu privire la faptul că fiul acesteia, un bărbat de 30 de ani, a fost agresat fizic.

În urma sesizării, polițiștii au depistat în trafic persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Târgoviște.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că bănuitul ar fi lovit o femeie, în vârstă de 38 de ani, fosta concubină a acestuia, pe care ar fi așteptat-o în parcarea blocului unde locuiește și ar fi obligat-o să se deplaseze la locuința acestuia, în comuna Ulmi.

De asemenea, i-ar fi luat telefonul personal și ar fi discutat cu presupusul prieten al femeii, un bărbat de 30 de ani.

Ulterior, împotriva femeii, bănuitul s-ar fi deplasat cu aceasta în Căprioru, unde, sub pretextul că vor purta o discuție, l-ar fi chemat pe bărbatul de 30 de ani, l-ar fi obligat să se urce într-o mașină și l-ar fi agresat fizic cu un obiect ascuțit-tăietor (cuțit), în zona mâinii”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!