Tânăr căutat de polițiștii din Belgia pentru spargerea unui bancomat, prins de oamenii legii din Dâmbovița

Publicitate

Mandat european de arestare pus în aplicare de polițiștii dâmbovițeni. Oamenii legii au prins un tânăr de 21 de ani dat în urmărire internațională de autoritățile din Belgia.

Tânărul a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborarecu polițiștii de la Postul de Poliție Aninaosa, pe raza localității Săteni. Era urmărit internațional, după ce autoritățile din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a două infracțiuni de “tentativă de jackpotting”,

“La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu polițiștii de la Postul de Poliție Aninoasa, au identificat, în localitatea Săteni, un bărbat de 21 de ani, urmărit internațional.

Pe numele lui, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a două infracțiuni de “tentativă de jackpotting”, fiind spart un bancomat și provocate pagube materiale considerabile.

Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Ploiești, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 15 zile.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!