Tânăr 25 de ani, sub control judiciar 60 de zile după ce a fost prins la volan drogat și cu permisul anulat, în Târgoviște

Publicitate

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Aninoasa, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, sâmbătă seara, după ce a fost prins conducând un autoturism drogat și cu permisul anulat pe raza municipiului Târgoviște. Ulterior, după ce a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pe numele acestuia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„În cursul serii de 16 martie a.c., în momentul în care un șofer ar fi observat un echipaj de poliție de la Serviciul Rutier că intenționează să îl oprească pentru control, ar fi oprit autoturismul condus, ar fi fugit din acesta și ar fi sărit gardul în curtea unui imobil abandonat din proximitatea străzii Calea Domnească”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Având comportamentul acestuia, polițiștii l-au urmărit, ulterior, fiind identificat în zona respectivă. Șoferul a fost condus la sediul poliției, unde, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au constatat că șoferul avea anulat permisul de conducere din anul 2022.

„În urma probatoriului administrat, în cursul nopții de 16 spre 17 martie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Ulterior, acesta a fost prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, mai reiese din comunicatul transmis de IPJ Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!