Sute de unități locative vor fi construite în cartierul Sagricom. Primarul Târgoviștei: “Sper să înceapă cât mai repede construcția”

Publicitate

Primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat la sfârșitul lunii iulie la o televiziune online locală, că în cartierul Sagricom vor fi construite sute de unități locative. Potrivit spusele edilului, în această zonă vor fi construite 245 de unități locative, dar și o grădiniță. Totodată, la finalul tuturor lucrărilor, întreaga zonă va fi modernizată și reabilitată.

“Mai sunt la Sagricom de construit 246 de unități locative. Sper să se înceapă cât mai repede construcția și acolo. Agenția Națională pentru Locuințe cred că a întârziat destul de mult, totuși, 1 an șu jumătate, de când s-au întrerupt lucrările acolo. S-au reluat și la Grădiniță, în sfârșit, Ministerul Educației a încheiat un nou contract de execuție, încet, încet reușim să ridicăm și această zonă.

În mare parte în Cartierul Tineretului, Sagricom, am refăcut infrastructura, dar nu putem interveni unde se construiește. Trebuie să așteptăm să se construiască blocurile, pentru că este șantier acolo și după aceea intrăm. Încercăm să rezolvăm și această problemă, în condițiile în care cartierul va crește cu încă 246 de apartamente. Va fi grădiniță, este creșă în zona respectivă, strada Silviu Stănculescu va fi gata și cred că este un lucru foarte bun”, a precizat edilul Târgoviștei în cadrul emisiunii Riposta pe Net Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!