SUPERB! Performanţă remarcabilă! CSȘ Târgoviște este în finala Cupei României la fotbal feminin! “După 10 ani! Mândru de voi, fetelor!”

Publicitate

Ionuț Parghel
Performanță remarcabilă pentru echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Formația antrenată de Mihai Tătăranu a reușit calificarea în finala Cupei României după ce-a trecut în semifinale de Pyros Security Arad, cu scorul de 6-2, la Prundu Bârgăului.

În finala competiției KO, marţi, 29 mai, de la ora 18.00, la Sf. Gheorghe, târgoviștenele vor înfrunta pe Heniu Prundu Bârgăului, grupare ce a trecut în semifinale de Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, cu 7-6, la capătul loviturilor de departajare. După calificarea în finală staff-ul tehnic al CSȘ-ului le-a felicitat pe Georgiana Vasile et comp. pentru frumoasă performanță. “După 10 ani! Mândru de voi, fetelor!”, a sunat un mesaj sugestiv lăsat de Mihai Tătăranu pe o rețea de socializare. CSȘ Târgoviște a mai realizat o astfel de performanță în urmă cu zece ani. Lotul echipei dâmbovițene deplasat la Prundu Bârgăului cuprinde următoarele jucătoare: Ruxandra Neagu, Oana Gherasim – portari, Ioana Ionescu, Sandra Oprica, Mihaela Neacșu, Florentina Ionescu, Ștefania Burcea, Mihaela Merlan, Nicoleta Bărboi, Giorgiana Vasile, Camelia Moraru, Alexandra Sfiea, Maria Șoimu, Dănuța Istrate, Andreea Uță, Diana Rădoi și Adina Dorobanțu – jucătoare de câmp.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!