Supărarea antrenorului de la Voinţa Crevedia: ”Faceţi ceva pentru copiii ăştia”

Publicitate

Ioniţă Mădălin a realizat lucruri frumoase cu juniorii de la Voinţa Crevedia, care s-au s-au luptat cu grupări mult mai bine cotate din Bucureşti. Chiar dacă, iată, s-a făcut performanţă, tânărul antrenor este nemulţumit de dezinteresul existent faţă de aceşti mici fotbalişti care reprezintă cu succes comuna din sudul judeţului Dâmboviţa.

“Cu toate că o să deranjez prin postarea mea, supărarea și lacrimile unor copii de-ai mei mă fac sa cer mai mult respect pentru ei și munca lor. Nu este posibil să marginalizaţi o echipă care anul trecut a terminat campionatul pe locul 1 alături de Steaua și care anul acesta este pe locul 3 dupa Rapid și Dan Chilom în seria 1 a capitalei. Nu este posibil să ascunzi niște mingi de joc care nu mai sunt folosite de 4 luni și să nu lași copiii să joace cu ele într-un meci decisiv. Nu este posibil ca antrenorul echipei de 4 luni de zile să ude, să tundă și să tuşeze terenul exclusiv din banii lui personali . Nu este posibil să nu oferi nicio atenție unei echipe despre care ziarele dâmbovițene scriu săptămânal și fac imagine pozitivă comunei. Dragii mei, pe tricourile lor scrie CREVEDIA, nu Ioniţă Mădălin sau George Gavrilescu. Acești copii vin din toată comuna, din Niculesti, Periş, Bucuresți, Moreni și după o înfrângere la limita ies plângând în hohote pentru comunitatea noastră.
Or sa zică unii că este echipă privată. NU, domnilor, este echipa noastră, a tuturor, susținută dezinteresat de 2 oameni extraordinari care au făcut pentru fotbal ce nimeni nu o să mai facă zeci de ani de acum încolo. PS: Faceți ceva pentru copiii ăştia minunați care vă reprezintă cu succes!!! Chiar dacă sunt incomod pentru unii, sunt de acord să mă dau la o parte numai să văd o schimbare pentru fotbalul din Crevedia!!! Forzaaa Voința!”, a postat Ioniţă Mădălin un mesaj pe profilul personal de facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!