“Suntem pregătiți pentru iarnă!” Anunțul făcut de conducerea CJ Dâmbovița după o vizită la una dintre bazele de intervenție pentru deszăpezire

Publicitate

”Suntem pregătiți pentru iarnă!”, anunță președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, după vizita efectuată astăzi la Comișani, la una dintre cele șase baze ale Consiliului, ale cărei utilaje și personal sunt pregătite să intervină pentru deszăpezirea drumurilor județene.

„Utilajele și echipamentele SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, direcție care aparține CJD, sunt gata să intervină pe drumurile județului acolo unde circulația se desfășoară în condiții specifice sezonului rece. Materialele antiderapante sunt și ele asigurate, iar directorului general al S.C. LDP S.A., Andi-Constantin Radu, i-am cerut să fie pregătit în orice moment să acționeze, astfel încât drumurile județene să nu fie blocate de posibilele căderi de zăpadă sau de formarea poleiului”, a precizat șeful administrației județene.

În zona montană a județului este deja zăpadă, iar potrivit autorităților, în acest week-end, s-a intervenit pentru deszăpezirea tronsoanelor DJ 713 de la km 6 până la Zănoaga și pe DJ 714 până la Dichiu, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

”Îi asigur pe dâmbovițeni că voi depune toate eforturile necesare pentru ca, în acest sezon rece, să se circule în condiții de siguranță pe toate drumurile județene”, a mai transmis președintele Corneliu Ștefan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!