A sunat goarna și la FC Aninoasa! Jucătorii lui Cristian Bălașa au reluat antrenamentele. Primul amical va fi cu o formaţie de Liga a 2-a

Publicitate

Ionuț Parghel

FC Aninoasa a reluat ieri după-amiază antrenamentele pentru a doua parte a sezonului. Reunirea jucătorilor a avut loc la propria bază sportivă, iar Marina et comp. au efectuat prima ședință de pregătire la aceeași locație. Sub comanda antrenorului Cristian Bălașa au fost prezenți majoritatea fotbaliștilor cu care s-a încheiat turul de campionat.

FC Aninoasa nu va avea parte în această iarnă de cantonament centralizat, iar antrenamentele vor fi desfășurate la propriul stadion până la startul returului. La sfârșitul săptămânii viitoare (28 ianuarie), trupa lui Bălașa va începe seria meciurilor amicale cu un joc împotriva divizionarei B, FC Argeș Pitești, ce va avea loc în deplasare. Pentru a doua parte a stagiunii, conducerea tehnică a clubului își dorește ca echipa să fie întărită cu trei jucători valoroși și cu unul-doi juniori. “Așteptăm ca lotul să fie completat în următoarea perioadă cu mai mulți jucători. Aș vrea trei jucători cu experiență, dar și unul-doi juniori de perspectivă. Îmi doresc foarte mult câteva transferuri pentru a putea termina campionatul în partea superioară a clasamentului”, a spus Cristi Bălașa, după primul antrenament al anului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!