Stau acasă și trag din greu! Luptătorii Clubului Sportiv Târgoviște se antrenează după un program bine stabilit

Publicitate

În această perioadă atipică, provocată de pandemia de coronavirus, luptătorii Clubului Sportiv Târgoviște se antrenează individual după un program adaptat, stabilit împreună cu antrenorul Cornel Cornea, până când vor putea să revină la antrenamentele normale.

Aceștia se pregătesc din greu, în curți, grădini și în apartamente. Este greu dar sportivii și antrenorul clubului târgoviștean nu își pierd speranța că această perioadă va trece.

“Nu am întrerupt niciodată antrenamentele în această perioadă dificilă. Cu toții stăm acasă, dar ne pregătim din greu. Luptătorii clubului nostru se antrenează zilnic. Eu am fost acasă la fiecare sportiv să văd ce dotări are și dacă spațiul îi permite să se antreneze. Le-am dus de la sală discuri, corzi elastisce și gantere cu care se pot pregăti în liniște.

Fiecare sportiv are un program de antrenament bine stabilit. Este obligatoriu în fiecare dimineață un antrenament. Acesta se numește <<lecția de dimineață>>, care ține 60 de minute. După amiază, sportivii au stabilit un nou antrenament, în funcție de condițiile fiecăruia.  Le spun tot timpul că acest sport este unul individual și dacă nu te pregătești acasă singur nu ai nicio șansă de reușită. Aceste lucruri le spuneam și când făceam normal  antrenamente. Înaintea fiecărui antrenament discut cu ei telefonic și online”, ne-a declarat Cornel Cornea, antrenorul secției de lupte de la CS Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!