Start ratat pentru Chindia Târgoviște în play-out. Viorel Moldovan: “Ne ducem crucea mai departe, o cruce grea”

Publicitate

Chindia Târgoviște a început cu frâna trasă play-out-ul campionatului. În runda inaugurală a noului minicampionat din cadrul Ligii 1, formația dâmbovițeană a dezamăgit crunt, fiind învinsă de FC Hermannstadt, cu 1-0.

Chindia nu a avut niciun șut pe spațiul porții cu sibienii, iar mai mult de atât, a avut și un om eliminat, după ce în minutul 72, Cristi Neguț a văzut cartonașul roșu. Eșecul cu Hermannstadt a provocat multă supărare în rândul conducerii tehnice târgoviștene.

“Am făcut un meci modest, sub aşteptările mele. Asta e realitatea, e o victorie meritată pentru Hermannstadt. Am acuzat şocul golului primit destul de rapid. După aceea ne-am destabilizat destul de mult şi acest lucru s-a văzut în evoluţia jucătorilor mei.  Asta este, ne ducem crucea mai departe, o cruce grea. Trebuie să câştigăm cu Sepsi.  Am suferit la nivel de calitate şi nu am reuşit să ţinem de minge, să construim, să punem probleme mai multe în ofensivă, să ducem mingea în faţă. Avem fluctuaţiile noastre de exprimare, când reuşim jocuri foarte bune, când sunt şocat şi eu vizavi de exprimarea jucătorilor. E greu, nu e uşor”, a transmis antrenorul Viorel Moldovan, la finalul întâlnirii, la microfonul Telekom Sport. 

Duminică, 8 martie, de la ora 17. 30, la Ploiești, Chindia va întâlni pe Sepsi, într-un joc ce va conta pentru etapa a doua a play-out-ului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!