Start la fileu! CSM Târgoviște debutează mâine în noua ediție a Diviziei A1 la volei feminin

Publicitate

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște debutează, sâmbătă după-amiază, ora 18.00, pe teren propriu, în noua ediție a Diviziei A1. Elevele lui Dragan Nesic se întorc astfel pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgoviște după o pauză forțată provocată de pandemia de coronavirus.

În primul meci din campionat, dâmbovițencele vor înfrunta pe CS U NTT Cluj Napoca. Acesta va reprezenta primul joc din cadrul Turneului 1 al Diviziei A1 pe care îl va găzdui Sala Sporturilor din Târgoviște, în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie și va conta pentru sezonul 2020-2021.

Conform programului stabilit de Federația Română de Volei se va disputa un singur meci pe zi după cum urmează:

-sâmbătă, 31 octombrie, ora 18.00: CSM Târgoviște – CS U NTT Cluj Napoca;

-duminică, 1 noiembrie, ora 18.00: CS U NTT Cluj Napoca – CSO Voluntari;

-luni, 2 noiembrie, ora 18.00: CSM Târgoviște – CSO Voluntari.

Obiectivul formației târgoviștene în acest an este câștigarea campionatului. În condițiile existente, CSM Târgoviște vizează victoria, atât în meciul cu Cluj, cât și în cel cu Voluntari. Orice alt rezultat în afara victoriei este exclus pentru voleibalistele târgoviștene la debutul în noul campionat.

Pe de altă parte, în contextul pandemiei, conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște face următoarele precizări:

-Accesul publicului în Sala Sporturilor din Târgoviște este strict interzis;

-Toate cele trei meciuri vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a clubului, www.facebook.com/csmtargovisteofficial;

-Accesul persoanelor oficiale și al reprezentanților mass-media acreditați pentru eveniment se va face urmând normele impuse de starea de alertă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!