Start în campania de împădurire din Dâmbovița! 15.000 de goruni, stejari și frasini în zona Ocolului Silvic Moreni

Publicitate

Zeci de copii ai Școlilor Gimnaziale din Dărmănești, Vlădeni și Iedera, alături de prefectul Claudia Gilia și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au participat joi la o acțiune de plantare copaci în zona Ocolului Silvic Moreni!

”Ei sunt cel mai bun exemplu!  Astăzi, împreună cu zeci de copii am ieșit în mijlocul naturii și am dat startul campaniilor de împădurire din județul nostru.

Alături de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, reprezentanții Direcției Silvice Dâmbovița și ai Jandarmeriei, am participat la acțiunea în urma căreia vor fi plantați 15.000 de goruni, stejari și frasini.  Ziua de mâine și ceea ce lăsăm în urma noastră ar trebui să fie o preocupare a fiecăruia dintre noi, membri ai comunității din care facem parte. Încă o dată, felicitări celor mici pentru implicare”, a declarat președintele CJD.

Astfel de activități vor fi sprijinite și anul acesta de Consiliul Județean Dâmbovița.

Vă reamintim că anul trecut, în cadrul unor acțiuni similare, CJD a finanțat plantarea a 10.000 de frasini și salcâmi în Doicești, Dobra, Ulmi și Aninoasa în colaborare cu Asociația Students Forests Guardian.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!