Start al sărbătorilor de iarnă la Târgoviște, cu spectacol de lasere și aprinderea luminițelor ornamentale în centru și pe arterele principale

Publicitate

Astăzi, de Ziua Națională a României, 1 Decembrie, seară spectaculoasă la Târgoviște!

Municipalitatea a decis să dea oficial startul sărbătorilor de iarnă și, într-un context pandemic încordat, cu măsuri sanitare și restricții impuse pentru încercarea limitării răspândirii COVID-19, dar și pe fondul unei perioade mai liniștite după un val patru greu și dificil, târgoviștenilor le-a fost oferită o seară de poveste.

S-au aprins luminile de sărbătoare, iar în Piața Tricolorului a avut loc un spectacol de lasere și muzică românească, pe cer fiind proiectate harta și drapelul României, din lumini colorate, însoțite de nume de mari români.

Spre bucuria celor mici, dar și a celor mari prezenți pe platoul Prefecturii, s-au aprins și luminițele din bradul uriaș montat în Piață și s-a deschis oficial Târgul de Crăciun, toate acestea aducând bucurie și zâmbete la Târgoviște, până pe 7 ianuarie 2022.

”Iată că s-a aprins iluminatul festiv la Târgoviște, spre deosebire de alți ani am avut un spectacol interesant de lasere, mai ales că astăzi este Ziua Națională a României. Vreau să le transmit târgoviștenilor, dâmbobvițenilor, românilor în general La mulți ani și să fie sănătoși, să trecem odată de perioada asta urâtă generată de pandemie.

Am avut un spectacol de lasere cu tematică Ziua Națională. Am vrut să punctăm acest moment, pentru că este important ca și cei mai tineri să cunoască istoria și să știe cum am ajuns să trăim astăzi într-un stat independent, suveran și indivizibil.

Lumini sunt și aici, in Parcul Mitropoliei, în Piața Mihai Viteazul și pe arterele principale ale municipiului.

Mi-ar fi plăcut să avem mai multe resurse financiare, însă sperăm să compensăm prin implicare și prin micile surprize pe care le facem”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan, la eveniment.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!