Stadiu de 85% la lucrările de extindere și reabilitare a Școlii ”Matei Basarab” din Târgoviște. Proiectul european, cel mai mare din istoria învățământului târgoviștean

Publicitate

Lucrări aproape de finalizare la încă o unitate de învățământ din Târgoviște!

Șantierul de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a Şcolii Gimnaziale “Matei Basarab”, este într-un stadiu fizic de realizare a investiției de aproximativ 85%, lucrându-se la amenajările interioare, dar și la închiderea noii săli de sport, a precizat primarul municipiului, Cristian Stan.

”Astfel, în baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ”, a informat edilul.

Proiectul se realizează pe bani europeni, valoarea finanțării europene accesate de administrația locală târgovișteană este de 22.223.977,79 lei.

Termenul de execuție expiră în luna noiembrie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!