Stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște prinde tot mai mult contur! Care este stadiul lucrărilor

Publicitate

Lucrările la modernizarea stadionului “Eugen Popescu” din Târgoviște continuă. Arena pe care Chindia va evolua, cel mai probabil spre sfârșitul anului, prinde contur din ce în ce mai mult.

Până acum au fost finalizate suprafața de joc, nocturna și instalația pentru dezghețarea gazonului. Reprezentanții Primăriei Târgoviște oferă asigurări că se fac toate eforturile ca arena să fie terminată până în acest an.

“Chiar dacă vremea nu a fost tocmai favorabilă în ultima perioadă, continuă intervențiile la stadionul “Eugen Popescu”!

Ca și stadiu fizic, săptămâna viitoare vor fi finalizate gradenele la tribuna veche, cu excepția segmentului de deasupra intrărilor, precum și a zonei de lângă Poarta Vânătorilor, unde a fost nevoie de reconstruirea totală a gradenelor, zona deja finalizată reprezentând aproximativ 70% din total.

La tribuna nouă, s-au montat în teren 118 stâlpi și 105 grinzi, reprezentând aproximativ 75% din structură metalică a tribunei.

Noua nocturnă este finalizată, suprafața de joc este finalizată, inclusiv instalația pentru dezghețarea gazonului.

Facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște”, a transmis pe pagina de Facebook, primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!