Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, dotat cu 70 de paturi noi

70 de paturi de ultimă generație au ajuns, astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și vestea este cu atât mai bună cât nu mai târziu de săptămâna trecută managerul unității medicale făcea apel la înțelegere că situația din spital nu este deloc ușoară.

”Sunt convins că noile dotări vor crește gradul de confort al pacienților internați în spitalul târgoviștean, dar vor și fi de un real ajutor cadrelor medicale. Investiția, în valoare de peste 1.500.000 de lei, a fost suportată integral din bugetul propriu al unităţii spitaliceşti, aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița.

Împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, i-am cerut managerului Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, dr. Claudiu Dumitrescu, realizarea unei instalații centralizate de oxigen atât de necesar în această perioadă.

De asemenea, în următoarele două săptămâni, vrem să înlocuim corturile de triaj de la Policlinică, Unitatea de Primiri Urgențe şi Boli Infecţioase, cu containere de mari dimensiuni, încălzite. În acest fel, vom elimina una dintre problemele generate de această pandemie, iar oamenii care vin pentru prelevarea de probe pentru testul COVID-19 să beneficieze de condiții de așteptare cât mai bune”, a transmis președintele CJD.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!