Spirite încinse la maxim la Chindia Târgoviște, după meciul cu Gaz Metan! Emil Săndoi: “Îmi rup carnetul de antrenor și nu mai calc pe stadion”

Publicitate

Spirite încinse în rândul oficialilor de la Chindia Târgoviște, după meciul cu Gaz Metan Mediaș, pierdut de dâmbovițeni cu 0-1.

Staff-urile tehnice și administrative ale clubului târgoviștean au fost enervate la culme de maniera slabă de arbitraj arătată de “fluierașul” ilfovean Ionuț Coza. Acestea au transmis la finalul întâlnirii de la Mediaș că roș-albaștrii au avut parte de două penalty-uri în partida cu medieșenii, dar arbitrul nu a acordat niciunul.

Tehnicianul Emil Săndoi s-a arătat extrem de nervos la încheierea disputei și l-a acuzat pe arbitru că a refuzat echipei sale două lovituri de la 11 metri.

“I-am spus arbitrului azi că îmi rup carnetul de antrenor și nu mă mai duc la niciun meci dacă la cele două faze de azi n-a fost penalty. Ei sunt de neatins. Ce să fac? Să umblu cu pastilele după mine la fiecare meci? Cum e posibil să se facă asemenea greșeli? Noi jucăm cu patru jucători sub 21 de ani de fiecare dată, sunt jucători fără experiență. Noi nu suntem FCSB să avem valoare individuală, vrem să creștem de la etapă la etapă.

Era altceva dacă obținem un rezultat de egalitate cu CFR, că îl meritam, la fel și azi. Sunt unele momente în care te ia capul, o spun pe românește. E inadmisibil. Parcă văd alt meci  unii arbitri. La meciul cu CFR și la jocul de azi sunt rezultate viciate de greșelile arbitrilor. Trebuie să plătească cineva.

De ce trebuie să muncim noi care stăm de dimineața până seara pe teren? Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. Toată lumea m-a întrebat de play-off, dar noi știm că avem un lot care trebuie să crească în lot și jucătorii să ajute fotbalul românesc. Dar spuneți-mi și mie ce le spun jucătorilor mei în vestiar acum. Nu trebuie și alții educați? Haideți și ceilalți care sunt implicați în fenomen să fie educați și să dea dovadă de respect. Noi o să ne vedem de munca noastră. Sperăm să nu se mai întâmple. VAR-ul e sfânt!”, a precizat Emil Săndoi la Look Sport, la finalul întâlnirii cu Gaz Metan.

Primarul Târgoviștei: „Chindia Târgoviște nu este bătăia de joc a nimănui

Extrem de acid după partida de la Mediaș s-a arătat și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care a transmis că echipa Chindia Târgoviște nu este bătaia de joc a nimănui. Edilul a precizat pe Facebook că formația dâmbovițeană va depune un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor.

“Nu voiam să ajung niciodată la această reacție, dar nici nu pot să asist la felul injust în care jucătorii și antrenorii noștri devin victimele unor decizii scandaloase. S-a întâmplat astăzi, cu Gaz Metan Mediaș, când două penalty-uri evidente din orice unghi al planetei au fost refuzate echipei noastre.

Nu pretindem să fim favorizați, ci doar o chestiune de bun simț: meciul să se joace pe teren și echipa mai bună să câștige. Dar nici nu putem lupta împotriva a 11 jucători plus o brigadă de arbitri. Nu avem cum. Nu avem putere.

Cu ce sunt vinovați jucătorii Chindiei pentru că au fost condamnați astăzi să piardă? Cine le dă lor punctele înapoi? Cine face dreptate?

Cu ce sunt vinovați suporterii incredibili ai echipei că favoriții lor sunt terfeliți de către un arbitru?

Într-o perioadă în care finanțarea sportului de către comunitățile locale este extrem de dificilă, astfel de momente pot destabiliza orice efort. Munca, transpirația, vânătăile din iarbă anulate de niște decizii absurde.

Sunt indignat după meciul de azi. Clubul va depune mâine (nr. astăzi) un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor”, a transmis Cristian Stan, edilul orașului Târgoviște.

Așa cum se cunoaște, Chindia este finanțată de Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!