Speranțele Școlii de Fotbal “Nicolae Grigore” vor juca pe Național Arena la Cupa Centenarului

Publicitate

Ionuț Parghel
Școala de Fotbal “Nicolae Grigore” se evidențiază tot mai mult la nivel juvenil în ultima vreme. Două grupe de copii ale școlii de fotbal din Tărtășești  vor participa în acest an la Cupa Centenarului, ce va avea loc pe Național Arena, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

ACS Nicolae Grigore va fi reprezentată la puternica întrecere de grupele de copii născuți în 2008 și 2009. “Chiar dacă turneul se anunță a fi unul dificil, noi nu vom pune presiune pe copii. Vom merge pe Național Arena pentru a oferi copiilor jocuri în picioare, dar în același vizăm ca după astfel de turnee copiii noștri să acumuleze mai multă  experiență. O să fie un turneu frumos, dar și extrem de disputat. Participarea la Cupa Centenarului o să fie și un cadou pentru copii după ce zilele trecute clubul nostru a făcut un an de la înființare. La această Cupă  vor lua parte sute de echipe din toată țara, dar și din Republica Moldova”, ne-a transmis Marius Stănică, unul dintre antrenorii școlii de fotbal din Tărtășești. ACS Nicolae Grigore va înfrunta în faza grupelor a Cupei Centenarului la 2008 pe Astra Kids București, CS Chelsea București și CN Dinicu Golescu Câmpulung Muscel. În schimb, grupa 2009 îi va avea ca adversari în prima fază a turneului pe Inter București, FC Argeș și CSȘ Nr. 4 București. Grupele de copii și juniori ale ACS Nicolae Grigore activează în Campionatul Municipal al Bucureștiului.

Componența loturilor de copii ACS Nicolae Grigore la Cupa Centenarului

Grupa 2008: Mario Stănică, Marco Alexandru, George Vasiliu, Sorin Popa, Petre Naie, Tiberiu Toma, Nicușor Sovar, Robert Dorobanțu.

Grupa 2009: Darius Cubeica, Alexandru Tudorache, Alexandru Lemnaru, Mihai Ciobanu, Roby Nedea, Mario Grigore, Nicolas Mânzu, Eduard Dinu, Arriano Ciobanu, Darius Ene, Alexandru Matei, Daniel Dinu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele