Spectacol sportiv în Sala „Ioan Valerian” din Târgoviște! Astăzi, cuplaj cu volei și baschet de prima ligă. Echipele de la CSM Târgoviște, în centrul atenției

Publicitate

Astăzi, 16 martie, va fi o zi plină de sport în Sala „Ioan Valerian” din Târgoviște, unde va avea loc un cuplaj de calitate. Echipele feminine de volei și baschet ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște vor susține două meciuri extrem de importante la nivelul primei ligi.

Primul meci va fi cel de volei. De la ora 16.00, CSM Târgoviște va înfrunta pe CSM Constanța, în ultima etapă a sezonului regular din Divizia A1. Cum își dorește un loc pe podium la finalul stagiunii regulare, echipa antrenată de Branko Gajic va ataca doar victoria în partida cu gruparea de la malul Mării. După 21 de meciuri jucate, CSM Târgoviște ocupă locul 4 în clasament, cu 46 de puncte acumulate, cu două mai puțin decât ocupantele primelor două locuri, Rapid București și CSM Lugoj.

În cel de-al doilea meci al zilei programat în Sala „Ioan Valerian”, de la ora 19.00, se vor înfrunta echipele de baschet feminin CSM Târgoviște și CS Universitatea Cluj, în prima rundă din cadrul play-off-ului Ligii Naționale.

Cele două formații au încheiat sezonul regular la egalitate de puncte și sunt vecine de clasament, dâmbovițencele situându-se însă pe locul al 4-lea întrucât beneficiază de punctajul superior în meciurile directe ceea ce le oferă și avantajul de a disputa două meciuri din trei pe teren propriu.

Intrarea la ambele meciuri este liberă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!