Spectacol eveniment în premieră: Trei tenori italieni la Târgoviște. Alături de ei, artiști și instrumentiști din Roma, Milano, Parma și Salzburg

Publicitate

Trei tenori italieni la Târgoviște, spectacol în premieră!

Evenimentul va fi găzduit de sala Cinematografului „Independența”, în prima lună de primăvară, martie, pe 13, de la ora 20.00.

Spectacolul „3 Tenori Italieni” este un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti, trei artiști legendari care au cucerit întreaga lume cu vocile și interpretările lor, iar vocile excepționale ale celor trei tenori invitați, Federico Veltri, Fabio Serani și Angelo Forte, voci în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian, vor reaminti publicului de frumoasele voci ale celor care au fondat acest concept.

Ceilalți invitați care vor desăvârși evenimentul nu vor fi mai prejos! Opera din Roma, Teatrul Scala din Milano, Teatrul Regio din Parma sau Mozarteum din Salzburg sunt teatrele de operă de unde vin ceilalți invitați speciali, baritoni și soprane celebre care îi vor „acompania” pe cei trei tenori.

Spectacolul va fi unul interactiv, conducerea muzicală fiind asigurată, după modelul lui Johann Strauss sau, mai nou, a lui André Rieu, „cu vioara în mână”, de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache, un nume deja cunoscut în toate filarmonicile și teatrele de operă din Europa. El va dirija celebra ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA și ORCHESTRA OPEREI VOX, publicul întâlnindu-se astfel cu celebri artiști instrumentiști din Europa și din lume.

„Ce poate fi mai potrivit în cea mai frumoasă lună a anului, când ghioceii mijesc și natura începe să prindă viață, decât o călătorie muzicală în Bella Italia, pe ritmurile canzonetelor napoletane și a celor mai celebre arii din operele italiene, dar și cu gândul la țărmurile mărilor ce scaldă patria muzicii, cea Adriatică pe de-o parte și Mediterană, Tireniană și Ligurică pe de alta! Iar toate acestea se întâmpla în luna in care sărbătorim FEMEIA – mama, soția, iubita”, arată organizatorii.

În program sunt cuprinse arii celebre precum „Nessun dorma”, „La donna e mobile” sau canzonetele: „Mamma”, „O sole mio”, „Santa Lucia”, „Funiculi, Funicula” sau „Caruso”.

Biletele se pot procura de la următorul link, unde aveți posibilitatea să vedeți și „harta” locurilor: https://proticket.ro/ticketsys-event/trei-3-tenori-italieni-targoviste/?fbclid=IwAR25NigMoByH81z1YZCLKqFf0arvQ8k56bsH5LX_WJCsob_nTrbrkkvTST4

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!