Spectacol de excepție de Ziua Internațională a Femeii la Aninoasa. Nume sonore ale muzicii românești au urcat pe scena Centrului Cultural din comună

Publicitate

La Aninoasa a avut loc, vineri seara, un spectacol de excepție dedicat Zilei Internaționale a Femeii. Nume sonore ale muzicii românești au urcat pe scena Centrului Cultural din comuna dâmbovițeană. Soprana Felicia Filip, tenorul Florin Georgescu, Daria Lupu, Marcel Pavel și Vlad Miriță, acompaniați de Orchestra Simfonică “Muntenia”, au fost invitații concertului “Femeia eterna iubire”, desfășurat la Aninoasa.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Dâmbovița prin Centrul Județean de Cultură, în parteneriat cu Primăria Aninoasa.

“A fost încă un prilej prin care care am urat tuturor doamnelor și domnișoarelor “O primăvară frumoasă și plină de bucurii!” Astfel de momente sunt de apreciat, iar eu, ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, voi fi alături de toți cei care au astfel de inițiative. Felicitări maestrului Florin Georgescu și mulțumiri tuturor pentru clipele frumoase petrecute în compania unora dintre cei mai cunoscuți artiști români”, a precizat pe Facebook Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

La finalul spectacolului un mesaj pe Facebook a transmis și primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae. “Aninoasa va rămâne un reper al culturii dâmbovițene și nu numai, acesta fiind un obiectiv personal pentru care voi munci intens. La mulți ani doamnelor și domnișoarelor!”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!