A spart gheața în Liga 1, la doar 18 ani! Dâmbovițeanul Octavian Popescu a marcat primul gol în tricoul FCSB-ului

Publicitate

Seara de sâmbătă a fost una specială pentru tânărul fotbalist dâmbovițean Octavian Popescu (18 ani). Puștiul din linia de mijloc a FCSB-ului a marcat primul său gol în Liga 1.

Reușita acestuia a venit în disputa cu Poli Iași, joc pe care bucureștenii l-au câștigat cu 3-1. Împotriva moldovenilor, fiul lui Beniamin Popescu a marcat pe final de joc, după un dribling și un șut la colțul scurt.

De asemenea, în partida cu ieșenii, Popescu a fost și autorul unei pase geniale la reușita unui alt dâmbovițean, Florin Tănase, marcatorul primul gol al întâlnirii, în prima repriză. Mai mult decât sigur, în urma evoluțiilor bune din ultima perioadă, puștiul dâmbovițean și-a consolidat locul în primul “11” al FCSB-ului, după plecarea lui Dennis Man la Parma.

Octavian Popescu a reușit primul gol în tricoul FCSB-ului la două zile distanță după o declarație în stilul caracteristic a finanțatorului Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera anunța că vrea să obțină 100 milioane de euro pentru jucătorul său, pe care l-a comparat cu Messi și Neymar.

“Tavi Popescu la ora asta e mai tare decât Man și Coman. E jucător de geniu, fenomen. Spuneam de Messi și Neymar că joacă îngerii, că e imposibil ca omul să joace așa”.

În sezonul actual al Ligii 1, Popescu a ajuns la șase assist-uri oferite coechipierilor. În urma a trei dintre acestea a reușită să obțină atâtea lovituri de la 11 metri.

Până acum, dâmbovițeanul a jucat la GȘA Nucet, CS U Craiova U19, FCSB II și FCSB.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a tânărului fotbalist este de 350 000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!