Spargere la restaurantul L’isola di Sardegna din Târgoviște. Hoții au furat bunuri în valoare de zeci de mii de euro

Publicitate

Lovitură de zile mari dată de hoț sau hoți la sfârșitul săptămânii trecute, pe raza municipiului Târgoviște: restaurantul L’isola di Sardegna (aflat în apropierea podului de la Valea Voievozilor) a fost prădat de persoane necunoscute încă.

Răufăcătorii au pătruns în curtea restaurantului, iar de acolo au reușit să dispără cu bunuri în valoare de aproximativ 30 000 de euro. Proprietarul localului a anunțat poliția în acest sens, iar pe parcursul zilei de sâmbătă, oamenii legii au deschis un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

“Sâmbătă mi-a fost spart restaurantul. A fost spartă ușa de la fast-food, iar după ce m-am uitat mai atent am observant că mi-a dispărut tot ce aveam în interior. Prădătorii au sustras friptoze, tăvi, plită de grătar, dar un generator monofazt și trifzat, care îmi ținea sursa de curent la întrega locație. Au furat bunuri în valoare de circa 30 000 de euro. Tot sâmbătă am anunțat și poliția. Polițiștii au luat amprente și au deschis o anchetă. Aștept ca organele statului să-și facă treaba și să-i depisteze pe raufăcători”, ne-a declarat proprietarul restaurantului.

Este a doua oară, de la începutul anului, când restaurantul a fost spart de hoți. “Nu este prima dată când localul meu este prăduit de hoți în acest an. A mai fost spart și în luna ianuarie. Atuncii jefuitorii mi-au spart globurile de iluminat. Și atunci am chemat poliția. Au luat amprente și s-a început cercetarea. De atunci, am mers în audiențe la poliție și procurori. Mi s-a transmis să stau liniștit că nu o să se mai întâmple nimic fiindcă toți o să-și facă treaba. Nu mai că nu a fost așa”, a mai completat proprietarul localului.

După ce au fost sesizați cu privire la sparagerea restaurantului, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În continuare se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!