Șpăgi imense pentru o naștere într-un spital din România! “În momentul în care am scos banii i-a băgat imediat în buzunar”

Publicitate

O pacientă, care a cerut să-i fie păstrată secretă identitatea, a declarat acum câtva zile că a fost nevoită să plătească spăgi imense pentru o naștere ca la carte într-un spital din România. Înainte ca aceste informații să fie făcute publice, o altă femeie, internată în același spital a acuzat medicii că nu i-au făcut toate investigațiile necesare din cauza șpăgii prea mici, scrie Botosaninews.ro.

Pacienta care abia născuse a povestit cum a asistentă i-a cerut, cu nonșalanță, între 1 800 și 1 900 de lei, spunând că trebuie să plătească anestezistul și toate persoanele care au asistat la naștere. De asemenea, aceasta susține că medicul ginecolog i-a cerut șpagă încă din prima clipă.

“Am făcut o ecografie pe care m-a pus s-o plătesc. 100 de lei ecografia. Mi-a spus că așa se plătește ecografia: 100 de lei. În momentul în care am scos banii i-a băgat imediat în buzunar, nu am primit bon fiscal, nu am primit nici chitanță”, a declarat femeia indignată, potrivit Botosaninews.ro.

De asemenea, aceasta povestește cum a fost îndrumată de medicul ginecolog pentru a putea naște prin cezariană. Trebuie ca medicul să o îndrume către un medic oftalmolog care să-i pună un diagnostic potrivit căruia nu poate să nască pe cale naturală, mai scrie sursa citată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!