SOS pentru Pucioasa! Cont bancar pentru cei care vor să ajute Spitalul Orășenesc

Publicitate

”Oamenii de bună credință vor să se implice! Și le mulțumesc pentru asta” – a transmis  primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, amintind că Primăria Orașului a trimis încă de săptămâna trecută solicitări, pentru a obține sponsorizări,  la mai mulți agenți economici importanți de pe raza orașului și nu numai.

”Scopul nostru principal este acela de a asigura finanțarea pentru nevoile spitalului orășenesc care este o instituție aflată în subordinea Primăriei Pucioasa.

În același timp însă, și primăria mai are nevoie de sprijin pentru a echipa oamenii corespunzător și a face dezinfecții eficiente în clădirile publice, în spațiile publice!

Va fi o perioada grea, o luptă dura cu un inamic nevăzut și avem nevoie de resurse extraordinare pentru a supraviețui!” – a precizat edilul aflat, iată, în situația în care se află foarte mulți primari din țară, pe cont propriu.

Contul bancar deschis la Trezoreria Pucioasa, unde pot fi transferate sumele de bani pe care doriți să le donați, este

RO87 TREZ 2752 1370 201X XXXX, TREZORERIA PUCIOASA, beneficiar Primăria Pucioasa, cod fiscal 4280302

Primarul Constantin Ana roagă donatorii să specifice detaliile transferului – dacă sponsorizarea este pentru primărie sau spital

”Cred că este mai corect așa, nimeni nu va mai putea confisca un demers umanitar!”, a mai transmis primarul de la Pucioasa.

Situația de la Pucioasa este una specială, atâta timp cât Hotelul Ceres a devenit centru de carantină, iar Spitalul Orășenesc – unitate suport pentru pacienți cu COVID-19, deși Primăria nu este pregătită pentru așa o provocare, după cum au tras semnale de alarmă și președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!