Sorana Cîrstea, susținere masivă din partea Chindiei Târgoviște! Mesajul transmis de jucători după calificare tenismenei în semifinalele Openului de la Miami

Publicitate

Jucătorii Chindiei Târgoviște sunt alături de Sorana Cîrstea, după calificarea tenismenei în semifinalele turneului de la Miami. Elevii lui Toni Petrea nu au rămas impasibili cu privire la rezultatele sportivei din Târgoviște, înregistrate la ultimele două turnee.

Astfel, înaintea antrenamentului de astăzi, roș-albaștrii au felicitat-o pe frumoasa tenismenă pentru calificarea în penultimul act al concursului. Pe un banner imens, aceștia au afișat: „Bravo, Sorana!”.

Miercuri, Sorana s-a calificat în semifinalele Openului de la Miami, după ce a învins-o în sferturi de Aryna Sabalenka, din Belarus, cu 6-4, 6-4. În penultimul act al turneului american, târgovișteanca o va înfrunta pe învingătoarea meciului dintre Ekaterina Alexandrova și Petra Kvitova.

După calificarea în semifinalele turneului de la Miaimi, Sorana a intrat în posesia unui cec în valoare de 352.635 de dolari.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!