Sorana Cîrstea, înfrângere în finala turneului WTA de la Strasbourg

Publicitate

Sorana Cîrstea (61 WTA) nu și-a putut trece în cont cel de-al treilea titlu WTA. Sâmbătă după-amiază, tenismena din Târgoviște a fost învinsă de cehoaica Barbora Kejcikoba, cu 3-6, 3-6, în finala turneului WTA de la Strasbourg, dotat cu premii totale de 189708 euro.

În disputa cu numărul 38 mondial, dâmbovițeanca a cedat după o oră și 39 de minute de joc. La finalul întâlnirii, Sorana a recunoscut că adversara sa a fost mai bună pe teren. “A fost o săptămână bună pentru mine, astăzi adversara a jucat prea bine și merită acest trofeu. Sunt mulțumită de modul în care am jucat în această săptămână al Strasbourg.

Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în buna desfășurare a acestui eveniment: organizatori, sponsori, municipalitate, celor prezenți. M-au făcut să mă simt precum acasă”, a precizat târgovișteanca.

Pentru parcursul de la Strasbourg, Sorana a acumulat 180 puncte WTA și un cec în valoare de 13 224 de euro. Finala de astăzi a fost șasea jucată de Cîrstea de-alungul carierei în cadrul turneelor WTA. Două dintre acestea le-a câștigat: Tașkent (2008) și Istanbul (2021).

Pentru târgovișteancă urmează participarea la Roland Garros. În primul tur Grand Slam-ului va da peste britanica Johanna Konta, numărul 20 mondial.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!