Sorana Cîrstea atacă, în această noapte, calificarea în optimile de finală ale turneului Indian Wells

Publicitate

Sorana Cârstea (27 WTA) atacă, în această noapte, calificarea în optimile de finală ale  turneului Indian Wells. Tenismena din Târgoviște o va  înfrunta în turul 3 al puternicului turneu pe rusoaica Anna Kalinskaya, jucătoare aflată pe locul 90 în lume. Disputa dintre cele două jucătoare este găzduită de terenul numărul 6 și este programată în jurul orei 00.00.

Meciul se anunță unul dificil pentru sportiva din Dâmbovița, după ce tenismena din Rusia s-a prezentat foarte bine până în acest tur. La ediția din acest an a concursului, aceasta a plecat din postura de “lucky loser”.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2020, în turneul Masters de la Cincinnati. Atunci, sportiva din Rusia a  trecut de Sorana, cu 7-5, 6-4, în calificări. Dacă va trece de jucătoarea din Rusia, Sorana va ajunge pentru prima dată în faza optimilor de la Indian Wells. Mai mult de atât, dacă o va depăși pe Anna Kalinskaya, târgovișteanca ar putea da în optimi peste Simona Halep, care o va înfrunta în turul 3 pe americanca Cori Gauff.

În turul 2, Sorana  a eliminat-o pe australianca Ajla Tomljanovic (39 WTA), cu 6-4, 7-5. Pentru accesul în turul 3, Cârstea a intrat în posesia a 65 de puncte WTA și a unui cec în valoare de 54.400 de dolari.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!