Șoferița beată care a omorât patru muncitori a fost arestată

Publicitate

Începe să se facă dreptate! Șoferița care a omorât patru muncitori într-un cartier din municipiul Iași, izbindu-i în plin și cu mare viteză, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Conducătoarea auto este cercetată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Inițial, femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Potrivit unor filmări, mașina condusă de femeie, în momentul care s-a produs tragicul accident, a atins aproape 160 km/h. Într-o curbă, autoturismul a lovit bordura, apoi s-a izbit de colțul unei case și a ricoșat într-un grup de muncitori care făceau reparații stradale. 4 oameni au murit, iar alți 4 au fost grav răniți. Singurul care a scăpat nevătămat a fost șoferul unui vehicul de intervenții, care nu se afla în grupul respectiv.

Tragicul accident s-a produs în noaptea de joi spre vineri. Femeia a fost peste noapte la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, dar pentru că avea doar răni uşoare a cerut să meargă acasă. Polițiștii au mers vineri dimineață la locuința ei pentru a o aduce la audieri, însă a fost de negăsit. Câteva ore mai târziu, ea a fost găsită de oamenii legii în oraș în timp ce era la cumpărături.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!