Șoferi sub influența drogurilor, prinși pe străzile din Târgoviște! Bombe pe roți, pe șoselele din municipiu

Publicitate

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale, la începutul acestei săptămâni, după ce au fost prinși la volan sub influența drogurilor pe străzile din Târgoviște. Unul este din comuna Văleni-Dâmbovița, iar celălalt din județul Dolj.

„La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 15:35, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 31 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, în timp ce ar fi condus un autoturism pe bulevardul Unirii, în Târgoviște, deși s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise.

De asemenea, la data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 00:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, în Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din județul Dolj. În urma testării cu mijloacele din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!