Șofer vitezoman din Dâmbovița, cu permisul reținut, prins în trafic de polițiștii prahoveni, după ce a depășit viteza legală pe DN 1. S-a ales cu dosar penal

Publicitate

Un bărbat de 45 de ani, din județul Dâmbovița, a avut “ghinionul”  să fie oprit în trafic, sâmbătă după-amiază, în timp ce avea permisul reținut. A fost prins pe radar, pe DN1, pe raza comunei Bănești, într-o acțiune organizată de polițiștii prahoveni. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

“În jurul orei 17.30, în timp ce acționau cu aparatul radar pe raza comunei Bănești, pe DN 1, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 173 km/h (+73 km/h peste limita legală).

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constat faptul că bărbatul din județul Dâmbovița, figurează cu permisul de conducere reținut”, se arată într-un comunicat IPJ Prahova.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!