Șofer rănit după impactul dintre două mașini, pe Valea Dâmboviței! Un tânăr din Gheboieni, vinovat pentru producerea accidentului

Publicitate

Un șofer din Târgoviște, în vârstă de 32 de ani, a ajuns sâmbătă seara la spital după ce a fost implicat într-un accident violent, pe DN 72A, pe raza localității Gheboieni, comuna Tătărani. Vinovat pentru producerea coliziunii este tânăr șofer din satul de pe Valea Dâmboviței.

Din primele date, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 22 de ani, din Gheboieni, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecția drumului național 72 A cu strada Ruja, din localitate, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Târgoviște.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier produs pe Valea Dâmboviței.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Gărzii de Intervenție Voinești, cu o autospecială de intervenție. De asemenea, SAJ Dâmbovița a deplasat un echipaj la fața locului.  Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!