Șofer din Dâmbovița, amendat drastic pentru că transporta ilegal lemne! Bărbatul a rămas și fără “marfă”

Publicitate

Un bărbat din Dâmbovița a fost sancționat drastic de oamenii legii după ce a fost prins cu lemne pentru care nu avea documente. Acesta a fost depistat de polițiști, miercuri,  în timp ce se deplasa cu mașina plină cu material lemnos, pe DJ 702B, pe raza localității Drăgăești-Pământeni.

Cum nu deținea documente de transport pentru materialul lemnos, bărbatul a fost amendat cu 1000 de lei, dar în același timp, i-au fost confirmate și lemnele pe care le transporta.

“La data de 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au depistat, pe drumul județean 702B, în localitatea Drăgăești-Pământeni, un bărbat în timp ce transporta material lemnos cu o autoutilitară, deși nu deținea documente de transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos, respectiv 1 m3, a fost indisponibilizat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!