Șofer cercetat penal după ce a sfidat legea rutieră! Prins la volan drogat și fără permis de conducere de polițiștii dâmbovițeni

Publicitate

Credea că-i merge, că nu va fi prins, dar s-a înșelat amarnic! Polițiștii dâmbovițeni au depistat, luni după-amiază, un șofer din București, în vârstă de 37 de ani, care avea retras permisul de conducere din 2021. Mai mult de atât, bărbatul s-a urcat la volan sub sub influența substanțelor interzise.

Bărbatul a fost oprit de polițiști pe DN 71, în afara localității Moara Nouă. „Fiind testat cu aparatul din dotare pentru depistarea consumului de substanțe interzise, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!