Şoc! Cristian Bălașa a plecat de la FC Pucioasa. “Regret enorm că proiectul pe care l-am inițiat a eșuat așa repede”

Publicitate

Ionuț Parghel
Ruptură neașteptată la FC Pucioasa pe final de campionat! Divizionara C dâmbovițeană s-a despărțit în relații nu tocmai amiabile de directorul sportiv Cristian Bălașa.

Plecarea fostului component al “Micului Ajax” de la gruparea de pe “Patrana” s-a produs cu patru etape înainte de finalul sezonului. “După meciul cu Flacăra Horezu mi s-a dat de înțeles, mai direct, mai pe ocolite că <<în actualele condiții>> n-ar mai fi benefică colaborarea. Cum eu unul nu sunt de acord cu <<amatorismul>> și am crezut că la Pucioasa se poate face performanță, am considerat, după un timp de gândire, că ar fi mai bine să ne despărțim… pe cale amiabilă. Mi-am înaintat demisia, nu pentru că aș fi putut fi demis, dar mi-am dat seama că nu se mai poate continua. Regret enorm că proiectul pe care l-am inițiat a eșuat așa repede, deși am făcut tot posibilul să atrag sponsori, mai ales că dinspre primărie nu mai veneau bani, fiind cam în urmă la capitolul financiar! Au fost perioade când eu am adus bani de acasă pentru primele jucătorilor, dar se uită prea repede! Nu mai vorbim de fructe și de sucuri la antrenamente. Pentru Bălașa, capitolul <<FC Pucioasa>> e închis, dar aș vrea să se știe că un lucru, clar: pentru cantonamentul din Antalya, primăria n-a cheltuit un leu, deși mulți au ridicat din umeri sau au ocolit răspunsul – unii că nu știu, alții pentru a nu fi cumva implicați. Oricum, viața merge înainte, iar pentru Cristi Bălașa, petrecută la FC Aninoasa sau FC Pucioasa rămâne un reper, dar și o lecție de cum vor unii să facă performanță”, a precizat Cristi Bălașa pentru dambovitapenet.ro. Ruptura dintre Pucioasa și Bălașa s-ar fi produs din cauza unor neînțelegeri cu președintele Cristi Mitrea.

Demisia lui Bălașa de la formația  de pe “Patrana”a  reprezentat un șoc pentru fanii “bombonarilor”, ținându-se cont de implicarea masivă a acestuia la divizionara C dâmbovițeană. Mai mult de atât, după abdicarea lui Bălașa, foarte probabil mai mulți sponsori ai clubului vor părăsi și ei clubul din Pucioasa. Pe de altă parte, viață grea pare a avea și conducerea tehnică, după încheierea campionatului. Un lucru bun rămâne faptul că Primăria Pucioasa pare să fi acordat o parte din banii promiși echipei la sfârșitul săptămânii trecute.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!