Situație tot mai complicată în comuna Pucheni din cauza COVID-19! Rata de infectare a crescut la 7.13, iar numărul persoanelor infectate s-a ridicat la 12, în ultimele 24 de ore

Publicitate

Situația a devenit tot mai complicată în comuna Pucheni din cauza coronavirusului! Localitatea de pe Valea Dâmboviței este carantinată până în data de 4 martie, dar noile cifre cu privire la incidența COVID-19 sunt extrem de îngrijorătoare. Potrivit datelor oferite de autorități, rata de infectare la nivelul comunei a crescut la 7,13 la mia de locuitori, iar numărul persoanelor infectate a crescut și el la 12, în ultimele 24 de ore.

În a doua comună dâmbovițeană aflată în scenariul roșu, Văleni-Dâmbovița, rata de infectare este de 5.79 de cazuri la mia de locuitori. Până acum, în localitatea care se învecinează cu județul Argeș au fost depistate 14 persoane infectate cu puternicul virus.

Potrivit ultimului raport al DSP Dâmbovița, alte localități din Dâmbovița care au depășit rata de incidență de 2 mai sunt Răzvad (2,71), Dragomirești (2.54) și Glodeni (2.4).

De ieri și până astăzi, la nivelul județului Dâmbovița au fost confirmate 50 de cazuri noi de îmbolnăviri cu virusul SAR-CoV-2, iar rata de incidență pe ultimele 14 zile este de 0,94 la mia de locuitori.

La nivel național au fost raportate 2 721 de cazuri noi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!