Situație șocantă în România: O femeie a sunat la 112 după ce a fost anunțată de fiul ei că s-a făcut vegetarian

No vegan diet concept. Teen girl pushing away plate with broccoli and other vegetables refusing to eat. Food waste. Copy space. Selective focus on food.
Publicitate

O femeie din Botoșani a sunat la 112 după ce fiul ei, un adolescent în vârstă de 16 ani, a refuzat să mănânce carne, și, de teamă că ar suferi de o boală, mama sa a cerut intervenția medicilor, scrie Antena3.ro.

Se pare că femeia lucrează de ceva timp în străinătate, iar în momentul în care s-a întors în țară a avut o surpriză de proporții: băiatul ei refuza să mănânce carne și a anunțat-o că s-a făcut vegetarian. Crezând că fiul îi ascunde semnele unei boli, aceasta a apelat numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor medical.

Când au ajuns la fața locului, medicii din echipaj i-au găsit certându-se pe cei doi, așa că au solicitat intervenția polițiștilor. Adolescentul le-a explicat tuturor celor prezenți că nu suferă de vreo afecțiune, ci doar a ales să se facă vegetarian. Nu se știe dacă mama sa a acceptat până la urmă alegerea făcută de fiul ei, însă a fost înștiințată că poate primi amendă dacă apelează fără motiv întemeiat numărul de urgență, scrie Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!