Situație șocantă la Satu Mare – mai mulți polițiști au fost atacați de un grup de persoane cu drujba! Un agent a ajuns la spital cu urechea tăiată

Situație șocantă în satul Petea din județul Satu Mare, acolo unde aseară au avut loc mai multe altercații între un grup de persoane și polițiști, chiar ieri seară scrie Libertatea.ro.

În timpul acestor dispute, unele persoane au ieșit în întâmpinarea forțelor de ordine cu o drujbă, motiv pentru care polițiștii au folosit echipamentul din dotare, trăgând cu pistolul cu bile de cauciuc, potrivit aceleiași surse.

Totodată, unul dintre polițiști a ajuns la spital după ce i-a fost tăiată urechea de unul dintre scandalagii, scrie Libertatea.ro. Din primele date, se pare că oamenii legii au intervenit ca urmare a unei dispute între mai multe persoane, dorind să aplaneze conflictul cu pricina. Pentru că cei implicați au manifestat un comportament ostil față de autorități, situația a degenerat până la acte de violență, scrie Libertatea.ro.

Drept urmare, în urma acestor evenimente, unele persoane au fost aduse la Unitatea Primiri Urgențe, iar altele la Poliția Municipiului Satu Mare.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!