Situație șocantă în Constanța! Un bărbat a fost ucis, iar fiica acestuia de 20 de ani a fost violată de un individ necunoscut care le-a pătruns noaptea în casă

Publicitate

Situație șocantă în localitatea Corbu din Constanța, acolo unde în noaptea de joi spre vineri un individ necunoscut a pătruns peste o familie în casă purtând cagulă și mânuși. Deși inițial acesta a cerut bani, situația s-a încheiat cu violarea uneia dintre fiice, în vârstă de 20 de ani și cu uciderea tatălui acesteia, scrie Antena3.ro.

Soția bărbatului a fost închisă în baie de către atacator, însă aceasta a găsit puterea să îl sune pe cumnatul ei pentru a cere ajutor:

”Erau trei copiii. Doi minori și unul major. Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și… Fratele meu a încercat să intre peste ei, să își apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuțitul, cu sabia, nu știu cu ce i-a dat”, a povestit cumnatul femeii, potrivit Antena3.ro.

De asemenea, autoritățile au fost alertate în jurul orei 4:00 dimineața, printr-un apel la 112 de către unul dintre copiii minori care a anunțat tot ceea ce s-a întâmplat.

Totodată, atacatorul a părăsit casă sustrăgând suma de 200 de lei, conform sursei citate. Autoritățile s-au mobilizat pentru a-l găsi pe acesta și pentru a putea fi tras la răspundere pentru faptele sale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!