Situație lămurită la Chindia Târgoviște. Jucătorul Andrei Pițian nu a intrat în contact direct cu gorjeanul diagnosticat cu coronavirus

Publicitate

Ionuț Parghel

 Chindia Târgoviște a lămurit situația referitoare la apărătorul Andrei Pițian.

Jucătorul se pare că nu a intrat în contact direct cu gorjeanul bolnav de Coronavirus (primul român confirmat ca fiind infectat cu COVID 19), ci doar a discutat telefonic cu acesta, potrivit unui comunicat remis de clubul târgoviștean.

“În urma materialelor apărute în mass-media, AFC Chindia Târgoviște face următoarele precizări:

În conformitate cu recomandările autorităților Statului și ale Ligii Profesioniste de Fotbal privind măsurile de prevenție legate de răspândirea coronavirusului, starea de sănătate a tuturor fotbaliștilor, antrenorilor și personalului angajat este monitorizată de către medicul clubului nostru.

În ceea ce îl privește pe jucătorul Andrei Pițian, declarațiile sale de la finalul meciului cu Sepsi OSK (1-1), de duminică, au fost interpretate greșit. Andrei Pițian nu a intrat în contact direct cu vreo persoană infectată/suspectată de infectare cu noul coronavirus. Jucătorul nostru a dialogat exclusive telefonic cu persoana din județul Gorj infectată cu coronavirus”.

Isteria că Pițian ar fi contactat virusul COVID 19 a pornit duminică seara, la finalul meciului dintre Chindia Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe (1-1), când fundașul a acordat un interviu televiziunilor centrale. În momentul interviului, acesta a afirmat că ar fi luat legătura cu un prieten gorjean care a contactat virusul.

“„Am văzut de dimineaţă că s-au luat nişte măsuri în această privinţă. Mi se pare o chestie prea umflată mediatic. Până la urmă, e o simplă răceală. Chiar primul gorjean afectat e un amic de-al meu, îl cunosc personal şi am discutat cu el, mi-a zis că nu are niciun fel de simptome, doar faptul că e purtător. Deci e posibil să îl şi avem şi să nu ştim”, a precizat Pițian în cadrul interviului.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

 

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!